Hoveniersmarkt

Ben jij er ook bij? Op vrijdag 24 maart a.s. van 16.00 – 20.00 uur houden we voor al onze hoveniers en professionals onze allereerste Spaansen Hoveniersmarkt in onze vestiging te Winkel (Zandwikke 14, 1731 LN).

Ja ik ben erbij!

Vrijdag 24 maart 2023 van 16:00 – 20:00 uur te Winkel

Jij bent er toch ook bij?! Op vrijdag 24 maart a.s. van 16.00 – 20.00 uur houden we voor al onze (tuin)specialisten de Spaansen Hoveniersmarkt in onze vestiging te Winkel (Zandwikke 14, 1731 LN). Bovendien zullen we dan na maanden verbouwen onze nieuwe overkappingsshowroom en ons showterras feestelijk met je openen. Dat wil je niet missen! Schrijf je in vóór woensdag 8 maart 2023.


De start van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Tijdens de hoveniersmarkt geven diverse leveranciers toelichting op het nieuwe assortiment, zullen er diverse demonstraties worden gegeven en is er mogelijkheid tot bezichtiging van nieuwe producten. Zo ben je helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes voor komend seizoen! Vol trots melden we dat de volgende partners op de hoveniersmarkt aanwezig zijn:

-        Hillhout

-        in-lite

-        Marlux

-        MBI

-        Michel Oprey & Beisterveld

-        REDSUN

-        Royal Grass®

-        Schellevis®

-        Straightcurve

-        Tegelgroep Nederland

-        Toplawood

-        Van Voorden

-        Vande Moortel

-        Verano

-        Wester Beton

-        Woodvision

Daarnaast is de hoveniersmarkt een mooie gelegenheid om onder het genot van een hap(je) en drankje bij te praten. Bovendien maak je kans op een mooie prijs (tip: volg ons alvast op Instagram @spaansentuinenbestrating). Kortom, we gaan er een gezellig event van maken!

Ja ik ben erbij!