Spaansen Tuinklaar

De tuin tegelijk klaar met het huis!

Wordt jouw woning opgeleverd met Tuinklaar?

Lees dan verder wat dit voor jou betekent

Tuinklaar maakt jouw nieuwe start pas echt comfortabel. Standaard wordt je huis opgeleverd met een Comforttuin: direct genieten in je eigen tuin met daarbij een schone binnenkomst zonder inloop van vuil en zand. Je droomhuis is compleet.
In de verkoopstukken van het huis zit nadere informatie over de omvang van de Comforttuin.

Geniet direct van je eigen tuin

De voordelen van Tuinklaar op een rijtje

  • Eigen creativiteit mogelijk door gebruik tuinconfigurator
  • Persoonlijke begeleiding bij wensen en budgettering
  • Financierbaar binnen de hypotheek
  • Professionele tuinaanleg
  • De tuin op gelijke hoogte met de buren
  • Erfafscheiding direct geregeld
  • De wijk direct netjes bij oplevering
  • Verhuizen met een goede entree
  • Schone binnenkomst zonder inloop van vuil en zand
  • Direct gebruik maken van de ruimte om de nieuwe woning
Hoe werkt het

In 5 stappen tuinklaar!

Tuin in je hypotheek
Ontwerp je eigen tuin
Voeg extra opties toe
Professionele tuinaanleg
Tuinklaar bij sleuteloverdracht

Neem de tuin mee in je hypotheek

In de koopsom van je nieuwe huis is de Comforttuin inbegrepen. Dit bedrag betaal je via de koop- aannemingsovereenkomst van het huis. De inrichting van de tuin stopt dikwijls niet bij de Comforttuin.


Wil je bijvoorbeeld een degelijke (groene) erfafscheiding, een tweede terras, mooie beplanting of verlichting in je tuin? Dat kan via Tuinklaar.


Reserveer wel vroegtijdig budget. Niet alleen je huis, maar ook de tuin wordt aangemerkt als onroerend goed. Dat betekent dat je de tuin kunt meefinancieren in de hypotheek. Vraag je financieel adviseur voor extra advies.

Kies je tuinontwerp

De eerste stap binnen Tuinklaar is een Comforttuin

We hebben ter inspiratie een aantal extra tuinontwerpen gemaakt, de Luxe en Topline. Deze ontwerpen geven je een indruk van de mogelijkheden, en natuurlijk de kosten.

Gebruik je eigen creativiteit om de ontwerpen aan te passen in onze tuinconfigurator. Bij de koop van je huis heb je inloggegevens gekregen voor de configurator van Tuinklaar.

INSPIRATIE

Maak een moodboard

Weet je nog niet zo goed welke stijl of indeling je voor je tuin wilt? Volg dan ons account op Pinterest, wat boordevol tuininspiratie staat en waar je aan de slag kunt gaan met je eigen moodboard!

Vul aan met extra opties

Tuinklaar biedt een ruim aanbod aan opties om jouw droomtuin te creeren. De opties werken als bouwstenen vanuit de Comforttuin. Zo is altijd duidelijk wat een bepaalde wijziging kost.


Het inrichten van je tuin is waarschijnlijk niet je dagelijkse bezigheid. Daarom hebben wij interessante blogs voor je beschikbaar die je kunt gebruiken bij het ontwerp van je tuin, de keuze van het materiaal of bij het bepalen wat je kunt doen om de biodiversiteit in jouw tuin op niveau te brengen.

Persoonlijke begeleiding

Tuinklaar neemt contact met je op voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. De adviesgesprekken vinden plaats richting het einde van het optietraject bij de aannemer.


Bij het adviesgesprek kan je al je tuinwensen bespreken en tegelijk materialen bekijken. Je bent welkom op de showlocaties van Spaansen!

AAN DE SLAG

Tuinconfigurator

Als je alle grote opties van je huis hebt gekozen verwerken wij deze gegevens in een tekening voor jouw perceel. In de configurator kan je jouw ontwerp intekenen en direct zien wat voor invloed dit heeft op de prijs.

Heeft u een login ontvangen? Ga dan hier naar uw Tuinconfigurator

Inloggen tuinconfigurator

Tijdens de bouw doet de hovenier zijn werk

Wat je ook kiest, jouw ideale tuin wordt aangelegd door de professionele hovenier. Bij de oplevering van je huis neem je de tuin direct in gebruik en hoef je alleen nog maar te genieten. Tuinklaar staat voor expertise, kwaliteit en comfort.

meer

Gezamenlijk en maatschappelijk belang


Buren

Het is heerlijk wanneer je tuin is aangelegd op het moment van sleuteloverdracht. Je kan je huis goed betreden en direct genieten van de buitenruimtes.
Naast persoonlijk genot is er ook een gezamenlijk belang. Doordat Tuinklaar ook de tuin van je buren aanlegt ziet de buurt er direct verzorgd en leefbaar uit.

Milieu

Door de tuinaanleg in de bouwfase mee te nemen worden openbare ruimten na oplevering minder belast door zwaar werkverkeer. Gemeenten hebben belang bij deze aanpak, omdat de afname van werkverkeer de CO2 uitstoot vermindert.

aan het woord

Kopers blij met Spaansen Tuinklaar

Haal eerst de tuinstoelen maar uit de verhuiswagen…! Het eerste project van Spaansen Tuinklaar is opgeleverd! Bewoners van Eiland F, een nieuwe wijk in Veenendaal, ontwikkeld en gebouwd door Klok Groep uit Nijmegen zijn blij. Zij vertellen u graag hoe fijn het is dat zij bij de sleuteloverdracht hun tuinstoel neerzetten om heerlijk te genieten van de prachtig aangelegde tuin. Kinderen spelen op de trampoline, het gras is groen en de struiken staan in bloei.

Voordeel

De compleet aangelegde tuinen zijn door de bewoners gelijktijdig bij de aankoop van de nieuwbouwwoning via het LIV-project besteld. LIV is een woonbelevingscentrum in Nijmegen. Hier komt de nieuwbouwwoning vóór de bouw tot leven. Bewoners Janika en Albert zijn enthousiast over LIV en de kennismaking met het Spaansen Tuinklaar-concept.


Toen we dit concept zagen dachten we direct: laten we dit meteen meepakken. Een bijkomend voordeel is dat je de aanleg van de tuin in je hypotheek kunt meenemen en vanuit het bouwdepot kunt bekostigen.


Praktisch

Corine en Gert zijn bewoners van een hoekhuis.


Het is ideaal dat de tuin al is aangelegd voor het verhuizen. Je wil niet maanden tegen hopen zand aankijken en je nieuwe vloer meteen beschadigen door schoenen vol zand. Het straatwerk, gras en terras zijn keurig aangelegd voor de verhuizing. Zelfs de planten in de borders staan in bloei.’ Jaren geleden kochten ze voor het eerst een nieuw huis. Corine herinnert zich nog goed: ’Toen hebben we maanden in de troep gezeten. Tuinaanleg via Spaansen Tuinklaar is écht praktisch!


Gemak

Ook Patricia en Esther zijn geïnspireerd geraakt bij LIV.

Veel ruimte achter het huis was voor ons de hoofdreden om voor dit huis te kiezen. De kans om de tuin bij aankoop mee te financieren is voordelig. Het allergrootste pluspunt is het gemak dat de tuin klaar is op het moment dat je gaat verhuizen. Het zou toch een rommeltje worden als de verhuizers met zandschoenen naar binnen lopen? Zonde van onze nieuwe houten vloer! Nu konden we met de verhuisploeg op het nieuwe terras een glas drinken en de goede afloop vieren.