Spaansen scoort niveau 3 op de veiligheidsladder

VERKOOPPRAAT OF REALITEIT?

Het is 3 september jl. feest. Spaansen heeft niveau 3 van de veiligheidsladder behaald. De auditors geven aan verrast te zijn over hoe goed de veiligheidsregels binnen de hele Spaansen Groep bekend zijn, de openheid waarmee er gecommuniceerd wordt. En vooral de flexibiliteit in het toegang krijgen tot de locaties. Overal een hartelijk welkom, zonder van te voren een vastgestelde route te hebben gepland. Wat een compliment voor jullie allemaal als medewerkers Spaansen en onze afdeling KAM.  


Gedrag

Bij de veiligheidsladder gaat het vooral om gedrag van mensen. Hoe zorgen we met elkaar voor fysieke en psychische veiligheid binnen Spaansen Groep? Daardoor wordt de cultuur van een organisatie gevormd. Bij het begin van de audit hebben we als Groepsdirectie verteld dat het de bedoeling is dat veiligheid bij onze medewerkers in het DNA zit. Hoe mooi is het dan om terug te horen dat auditors die warme, betrokken en no-nonsens familiecultuur hebben opgemerkt. Binnen het ondernemerschap en de diversiteit van de organisatie is de veiligheidsladder voor 86% geïntegreerd.


Beloond

Eerlijk gezegd; hebben we als Groepsdirectie van Spaansen wat nieuws gehoord? Nee, zeker niet. Wat we helder voor ogen hebben is bevestigd en wordt beloond met het certificaat veiligheidsladder niveau 3. Wat eerst leek op een verkooppraatje vanuit de directie, werd concreet in de organisatievteruggevonden. Daar zijn we zo ontzettend blij mee. Geen woorden, maar daden. Dat is waar het Spaansen DNA ‘Verbinding Is Ons Succes (VIOS)’ om gaat. Volhouden op de ingeslagen weg…. Er zijn nog twee treden hogerop te gaan…

Spaansen scoort niveau 3 op de veiligheidsladder
Nieuws

Meer nieuws

Jubileum bij cascowandenfabriek en grind- en zandzeverij

Een bijzonder jubileum in Harlingen, want de betonfabriek en de grind- en zandzeverij daar bestaan twintig jaar!

Maxime Verhagen bezoekt robotstraat Gevelklaar

Het moet sneller, maar tegelijk schoner en beter’, zei Maxime Verhagen deze week bij een bedrijfsbezoek aan Spaansen Bouwsystemen in Harlingen.

Akkoord Spaansenterrein Harlingen

Spaansen Holding B.V. en de gemeente Harlingen hebben een schikking getroffen rondom het ‘Spaansenterrein’.

Wester Beton BV overgenomen door Spaansen

Op 30 juli 2021 heeft Spaansen Groep het bedrijf Wester Beton BV in Harlingen overgenomen. Spaansen en Wester zijn van mening een win-winsituatie gerealiseerd te hebben en zijn content met de overname.