Veiligheidsladder certificering

PUNTJES OP DE ‘I‘

In de bouwbranche wordt veiligheid, door de hele keten heen, steeds belangrijker. In toenemende mate wordt hierbij de nadruk gelegd op het veiligheidsbewust handelen van de medewerkers. Een groep projectontwikkelaars heeft nu dan ook het veiligheidsbewustzijn als verplichting opgenomen in hun aanbestedingen en contracten.


Noodzaak

De ondertekenaars van deze Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) hebben met elkaar afgesproken dat vanaf 2022 alleen wordt samengewerkt met partijen die veiligheidsladder gecertificeerd zijn. Spaansen ziet, net als Heijmans, Dura Vermeer en Trebbe, bedrijven die de GCVB hebben ondertekend, de noodzaak van een positieve veiligheidscultuur.


Certificering

Spaansen gaat daarom mee met deze ontwikkelingen. Het jaar 2021 staat op gebied van veiligheid, hierdoor dan ook in het teken van certificeren op de veiligheidsladder. We zijn zeker op de goede weg in onze organisatie. Wellicht nog even wat puntjes op de ‘i‘ zetten.

Veiligheidsladder certificering
Nieuws

Meer nieuws

Jubileum bij cascowandenfabriek en grind- en zandzeverij

Een bijzonder jubileum in Harlingen, want de betonfabriek en de grind- en zandzeverij daar bestaan twintig jaar!

Maxime Verhagen bezoekt robotstraat Gevelklaar

Het moet sneller, maar tegelijk schoner en beter’, zei Maxime Verhagen deze week bij een bedrijfsbezoek aan Spaansen Bouwsystemen in Harlingen.

Akkoord Spaansenterrein Harlingen

Spaansen Holding B.V. en de gemeente Harlingen hebben een schikking getroffen rondom het ‘Spaansenterrein’.

Wester Beton BV overgenomen door Spaansen

Op 30 juli 2021 heeft Spaansen Groep het bedrijf Wester Beton BV in Harlingen overgenomen. Spaansen en Wester zijn van mening een win-winsituatie gerealiseerd te hebben en zijn content met de overname.